۱۴۰۱ دوشنبه ۷ آذر
رئیس دانشکده علوم پزشکی خوی در پیامی درگذشت دکتر فرهاد آفاقی پزشک حاذق، خوشنام را تسلیت گفت.
به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی خوی، متن پیام تسلیت دکتر حسین حبیب زاده بدین شرح می باشد:
بسم الله الرحمن الرحیم
خبر تلخ و ناگوار درگذشت پزشک نیکنام مرحوم دکتر فرهاد آفاقی چنان تلخ و ناگوار است که هیچ عبارتی را در این مقام یارای مرهم نهادن نیست. تنها یاد خداست که میتواند تسلی این غم بزرگ باشد.
مردم داری، خدمت صادقانه و دلسوزانه و احساس مسئولیت در برابر مردم و بیماران، از صفات بارز و برجسته این پزشک نیکنام در طول دوران پزشکی خود بود که قطعاً مردم شریف شهرستان، خدمات ارزنده و انسان دوستانه این پزشک وظیفه شناس را همواره به یاد خواهند داشت.
اینجانب درگذشت این طبیب حاذق و مردم دار را به جامعه پزشکی، و خصوصاً خانواده داغدار ایشان تسلیت عرض نموده و از خداوند متعال برای آن مرحوم مغفور علّو درجات و برای بازماندگان صبر و بردباری مسئلت می‌نمایم.
تاریخ:
1401/08/29
تعداد بازدید:
منبع:
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)