۱۴۰۱ دوشنبه ۷ آذر
پنجمین و ششمین مرحله آزمون جامع توجیهی بدوخدمت، 26 و 27 آبان ماه 1401 همزمان در سراسر کشور به صورت غیرمتمرکز و حضوری برگزار شد.

پنجمین و ششمین مرحله آزمون جامع توجیهی بدوخدمت، 26 و 27 آبان ماه 1401 در محل معاونت آموزشی،تحقیقات و دانشجویی فرهنگی دانشکده علوم پزشکی خوی، همزمان در سراسر کشور به صورت غیرمتمرکز و حضوری برگزار شد.

این آزمون با حضور خانم سولماز ملکی( نماینده محترم وزارت بهداشت) و مهندس محمود حسن پور معاون توسعه مدیریت و منابع ، محمد عباس زاده مسئول آموزش و توانمندسازی کارکنان دانشکده و همکاران آمار و فناوری اطلاعات،حراست و سایر عوامل اجرایی با رعایت کامل دستورالعمل ها برگزار و با موفقیت به پایان رسید.

لازم به ذکر است این آزمون در دو روز متوالی در سه نوبت جداگانه درساعات 8 ، 10:30 و 13 به صورت الکترونیک و حضوری در دانشکده علوم پزشکی خوی برگزار گردید.

تاریخ:
1401/08/26
تعداد بازدید:
منبع:
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)