شرح وظایف کارشناس تغذیه بالینی معاونت درمان دانشکده
1 . تهیه و تدوین برنامه عملیاتی سالانه واحد تغذیه بالینی معاونت درمان
دانشکده در راستای برنامه استراتژیک دانشکده و برنامه های ابلاغی وزارت متبوع
2 . مشارکت و همکاری با بخش های ذیربط در معاونت درمان دانشکده نظارت و
اعتبار بخشی امور درمان، پرستاری و ...
3 . همکاری با واحد تغذیه معاونت بهداشت برای اجرای سند ملی تغذیه در بخش
درمان
4 . تعامل برون بخشی و درون بخشی با سازمان ها و ادارات مرتبط با برنامه های
تغذیه بالینی
5 . همراهی با تیم بازرسی، نظارت و ارزشیابی بیمارستان ها و تکمیل سنجه های
اعتبار بخشی و چک لیست های تغذیه
6 . تعامل نزدیک و همکاری با گروه تغذیه بالینی وزارت بهداشت درمان و آموزش
پزشکی
7 . هماهنگی با معاونت درمان برای لحاظ نمودن برنامه تغذیه بالینی در برنامه
استراتژیک معاونت
8 . نیاز سنجی و تلاش برای تامین و توزیع نیروی انسانی تغذیه در مراکز درمانی
تابعه دانشکده
9 . ابلاغ آخرین دستورالعمل ها، آیین نامه ها و بخشنامه های مرتبط واصله از
وزارت متبوع به شیوه الزام آور از لحاظ اجرایی به مراکزدرمانی تابعه
10 . تشکیل جلسات توجیهی آموزشی دوره ای برای کارشناسان تغذیه مراکز درمانی
تابعه
11 . انجام بازدید های دوره ای منظم جهت اطمینان از پیاده سازی و اجرای
دستورالعمل ها، آیین نامه ها و بخشنامه های مرتبط در سطح مراکز درمانی تابعه
12 . ارائه بازخورد به بیمارستان ها از بازدیدهای انجام شده
13 . پیگیری حل مشکلات موجود در پیاده سازی و اجرای دستورالعمل ها، آیین نامه
ها و بخشنامه های مرتبط در سطح مراکز درمانی تابعه
14 . بررسی گزارشات واصله از بخش تغذیه بیمارستانهای تابعه و ارسال بازخورد های
دوره ای به آنها
15 . مدیریت و اجرای برنامه اعتباربخشی بخش تغذیه بیمارستانهای تابعه
16 . ابلاغ، مدیریت و نظارت بر اجرای ضوابط بخش تغذیه در بیمارستانهای تابعه
17 . تنظیم گزارش تحلیلی و وضعیت شاخصهای بیمارستانهای تابعه در دوره های زمانی
6 ماهه و یکساله و ارسال به گروه تغذیه بالینی وزارت بهداشت
18 . شناسایی، تایید و نظارت بر تامین محلول های تجاری تغذیه ای مورد نیاز
مراکز درمانی تابعه
19 . حضور در کمیته فنی و نظارت بر عقد قراردادهای دانشگاه با پیمانکاران تغذیه
بیمارستانهای تابعه
20 . سرپرستی، نظارت و ارزیابی فعالیت کارشناسان تغذیه بیمارستان های تابعه
21 . تعامل و تشکیل جلسات دوره ای با کارشناسان تغذیه بیمارستان ها
22 . شرکت فعال در دوره ها و نشست های آموزشی مدیریتی ابلاغ شده از سوی ستاد
وزارت بهداشت و سایر دوره ها به منظور روزآمد کردن دانش و مهارت های مورد نیاز
23 . نیازسنجی، برنامه ریزی و اجرای دوره ها و کارگاه های آموزشی ترجیحا"
مطابق با برنامه های آموزش مداوم تغذیه بالینی جهت کارشناسان تغذیه بیمارستان ها و
دفاتر مشاوره تغذیه و سایر پرسنل مرتبط در بیمارستانهای تابعه
24 . نظارت، کنترل و یکپارچه سازی مطالب آموزشی تهیه شده در بیمارستانهای تابعه
25 . تهیه متون آموزشی در خصوص تغذیه در بیماری های شایع در منطقه با همکاری
کارشناسان تغذیه بیمارستان ها و توزیع در مراکز درمانی در مناسبتهای مرتبط